1. Dojo’s
  2. Made

Judo dojo's in Made

Ben jij op zoek naar een sportschool in Made waar je judo kunt beoefenen? Dan ben je hier aan het juiste adres! In Made kun je namelijk judo oefenen. Hieronder kun je alle judo dojo’s in de regio Made overzichtelijk vinden!

Laatst bijgewerkt: 28-01-2024

Inhoud

Judo dojo's in Made

Bekijk hieronder de lijst van judo dojo’s in Made.

Mist jouw sportschool hier wil jij extra informatie over jouw sportschool plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op!

Proefles judo in Made

Leuk dat je wilt beginnen met judo! Via bovenstaande links kun je meer informatie vinden over de judo dojo’s in Made. Neem contact op met een van de sportscholen om je in te schrijven voor een proefles.

De voordelen van judo

Judo biedt tal van voordelen, zowel fysiek als mentaal. Het bevordert kracht, flexibiliteit en coördinatie, terwijl het ook discipline, respect en zelfbeheersing cultiveert. Als effectieve zelfverdedigingskunst leert judo gebruik te maken van de kracht van de tegenstander. Bovendien draagt de mentale focus bij aan stressvermindering en het ontwikkelen van een positieve mindset. Judo is niet alleen een sport, maar ook een levenswijze die de algehele gezondheid en welzijn bevordert.

Starten met judo?

Wil jij starten met judo in Made en wil je graag wat meer weten over de sport? Bekijk de veelgestelde vragen hieronder:

Judo kan intensief zijn, maar het is geschikt voor alle niveaus. Beginners beginnen met basistechnieken en bouwen geleidelijk op. Het is een sport waarbij techniek en inzicht net zo belangrijk zijn als fysieke kracht.

Judo verbetert niet alleen fysieke kracht en flexibiliteit, maar ook coördinatie en balans. Het leert discipline, respect en zelfbeheersing. Bovendien helpt het bij stressvermindering en bevordert het een positieve mentale instelling.
Judo is zeer effectief in zelfverdediging. Het richt zich op het gebruik van de kracht van je tegenstander en technische vaardigheden. Het is een erkende Olympische sport en wordt wereldwijd beoefend.
De kosten variëren per sportschool, maar judo is over het algemeen betaalbaar. Naast lesgeld kunnen er kosten zijn voor een judopak en lidmaatschap van de judobond. Veel sportscholen bieden ook proeflessen aan.
Kinderen kunnen al op jonge leeftijd met judo beginnen, vaak vanaf 5 jaar. Er zijn speciale lessen voor verschillende leeftijdsgroepen, en judo kan op elke leeftijd worden beoefend.

Contact

Mist jouw sportschool in ons register of wil je extra informatie over jouw sportschool toevoegen? Neem dan contact op met ons via onderstaand formulier!

    Judo in andere regio's

    Op zoek naar een judo dojo in andere regio’s dan Made? Bekijk hieronder andere plaatsen in Nederland waar je nog meer judo kunt volgen!