Over ons

Welkom bij Judo-Nederland.nl, dé online bestemming voor alles wat te maken heeft met de eeuwenoude Japanse vechtsport Judo. Wij zijn gepassioneerde beoefenaars en liefhebbers van deze discipline. Daarom hebben wij besloten om deze website te creëren met als doel een brug te slaan tussen judoka’s, sportscholen en enthousiastelingen in heel Nederland.

Onze missie

Bij Judo-Nederland.nl streven we ernaar om de wereld van Judo toegankelijker te maken voor iedereen die geïnteresseerd is in deze prachtige vechtsport. Het maakt daarbij niet veel uit wat jouw achtergrond is, van een doorgewinterde judoka tot een nieuwkomer. Onze website biedt gewoon alle nodige informatie. We geloven in de positieve impact van Judo op zowel fysiek als mentaal welzijn en willen deze voordelen delen met een breed publiek.

Wat heeft Judo-Nederland.nl te bieden?

Judo dojo's register

Ontdek judoscholen in jouw regio via ons uitgebreide dojo overzicht. De keuze is daarbij ruim en er is voor ieders wens wel iets te vinden. Ons register biedt een overzicht van gecertificeerde sportscholen in heel Nederland.

Uitleg over judo

Ontdek de geschiedenis, filosofie en technieken van Judo. In onze informatieve sectie streven we ernaar boeiende inhoud te bieden over deze traditionele Japanse vechtsport, zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

Nieuws

Blijf geïnformeerd over recent nieuws en boeiende ontwikkelingen in de wereld van Judo. Onze blogs bevatten diepgaande analyses, verhalen van judoka’s en updates over zowel nationale als internationale judo-evenementen.

Onderdeel van Vechtsport-Nederland.nl

Judo-Nederland.nl neemt met trots deel aan Vechtsport-Nederland.nl, een overkoepelend platform dat zich richt op diverse vechtsporten. Met een toegewijd team van professionals streven we ernaar hoogwaardige informatie en bronnen te bieden voor uiteenlopende vechtsportdisciplines, met als doel de vechtsportgemeenschap in Nederland te versterken.

Andere sites: